Črpalka z bencinskim motorjem AL-KO BMP 14001

Črpalka z bencinskim motorjem AL-KO BMP 14001

149,00  brez DDV

  • Zmogljiva črpalka z bencinskim motorjem za veliko količino vode
  • Močan 4-taktni motor z lahkim zagonom
  • Nosilni ročaj za lažji transport
  • Za mobilno in prilagodljivo uporabo brez električnega priključka (zlasti pri poplavi)
  • Široke noge za varno postavitev
  • 4 leta garancije

Črpalka z bencinskim motorjem AL-KO BMP 14001

4-taktni motor AL-KO s preprostim zagonom in zgoraj nameščenimi ventili (OHV-tehnologija) se odlikuje z izrednim izkoristkom. Zato ima motor večjo moč in obenem manjšo porabo bencina. Bencinska vodna črpalka AL-KO BMP 14001 izpolnjuje najvišje zahteve in tudi pri trajnem obratovanju deluje z največjo močjo.

Črpalka z bencinskim motorjem ima moč 1,7 kW in črpa vodo iz globine do 6 m na višino do 36 m. Z učinkovito tehniko črpanja AL-KO je ta obstojna črpalka z rezervoarjem za bencin 1,6 l idealna za številne naloge pri odvajanju vode. Da bi bilo vzdrževanje čim preprostejše, je odprtina za nalivanje olja lahko dosegljiva na ohišju črpalke. Priključka na sesalni in tlačni strani imata premer 1″ (33,3 mm). Da bi vodni krog črpalke za nemoten zagon hitro in udobno napolnili z vodo, je nastavek za polnjenje nameščen na zgornji strani črpalke. Ta črpalka črpa do 12.000 litrov vode na uro. Masa prazne črpalke je samo 13,5 kg. Z nosilnim ročajem jo je mogoče prenašati in mobilno uporabljati.
Opomba: črpalka z bencinskim motorjem ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno ali klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primeren za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.

Maks. pretok, l / h 12000 
Maks. višina črpanja,  m 36 
Kubična motorja, ccm 80
Maks. sesalna višina, m
Maks. tlak, bar 3.6 
Moč, kW 1.7 
Število gibov motorja, o/min 3600
Pogon črpalke 1-stopenjsko, 1 valjni motor
Dimenzija, cm 36x33x43
Bruto teža, kg 15.5 
Prostornina rezervoarja za gorivo, l 1.6 
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 98
Linija izdelkov Comfort

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.