Čistilna naprava silverFLOW 4

Čistilna naprava silverFLOW 4

2.099,00  brez DDV

ČISTILNA NAPRAVA SBR silverFLOW

Naprava silverFLOW je hišna čistilna naprava, ki deluje v tehnologiji SBR (Sequential Batch Reactor). Čistilno napravo sestavlja en sam monolitni rezervoar, ki je razdeljen na cone.

Prva cona je greznica, ki je namenjena čiščenju prvotno dotekajoče odplake, druga cona je sekvenčni biološki reaktor, ki ciklično čisti vanj dovedene predhodno obdelane odplake.

V prvi fazi čiščenja odpadne vode, ki poteka v greznici, sta glavna procesa
mehanski proces (sedimentacija, flotacija) in anaerobna obdelava nakopičenega blata.

V drugi fazi poteka v reaktorju. odplake v bioloških procesih čistijo mikroorganizmi, ki se nagibajo k združevanju in tvorijo tako imenovano aktivno blato. Postopek biološkega čiščenja odpadne vode je sestavljen iz izmeničnega dovajanja zraka v biološki reaktor, zaradi česar v reaktorju vladajo pogoji, ki omogočajo odstranjevanje organskih spojin in biogenih spojin s pomočjo bakterij.

Opis

Imenovanje
silverFLOW 4
Destinacija [pe]
4
Pretok [m3/d]
0,6
Projektna obremenitev [kg/d]
0,24
Skupna prostornina [l]
2500
Skupna višina [mm]
1525
Širina [mm]
1240
Dolžina [mm]
2065

Dodatne informacije

Teža 0,07 kg

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.