Avtomatska potopna črpalka Gardena 4700/2 inox auto

Akcija!

Avtomatska potopna črpalka Gardena 4700/2 inox auto

139,00  brez DDV

Učinkovita in zanesljiva črpalka za uporabo deževnice na vrtu

GARDENA črpalka za deževnico 4700/2 inox automatic je visoko zmogljiva črpalka z majhno porabo energije, ki vam pomaga prihraniti vodo. Črpalka pomaga pri zalivanju rastlin z deževnico iz zbiralnikov na vrtu ali terasi. Zmogljiv 550 W motor in dvostopenjski hidravlični sistem zagotavljata največji pretok 4700 litrov vode na uro pri tlaku 2,3 bara. Izdelana iz visokokakovostnih materialov, kot so robustno ohišje in priključni navoj iz nerjavnega jekla. Ima funkcijo samodejnega vklopa / izklopa za samodejno delovanje in zaščito pred suhim tekom.

Parametri:

 • Moč: 550 W
 • Maksimalna količina vode: 4700 litrov na uro
 • Maksimalni tlak: 2,3 bara
 • Maksimalna potopna globina: 7 m
 • Maksimalna dvižna višina: 23 m
 • Maksimalna temperatura tekočine: 35 °C
 • Dolžina kabla: 10 m
 • Razred zaščite: IP X8

GARDENA črpalka za deževnico 4700/2 inox automatic je visoko zmogljiva črpalka, ki vam pomaga prihraniti vodo. Črpalka je namenjena zalivanju rastlin z deževnico iz zbiralnikov na vrtu ali terasi. Tukaj je nekaj ključnih lastnosti te črpalke:

 1. Zmogljivost: Črpalka ima 550 W motor in dvostopenjski hidravlični sistem, kar zagotavlja največji pretok 4700 litrov vode na uro pri tlaku 2,3 bara.
 2. Kakovost in vzdržljivost: Črpalka je zasnovana z nemškim inženiringom in uporablja visokokakovostne materiale, kot so robustno ohišje in priključni navoj iz nerjavnega jekla. Inovativne samozaščitne tehnologije, kot je zaščita pred suhim tekom, zagotavljajo maksimalno trajnost črpalke.
 3. Samodejni vklop / izklop: Črpalka se samodejno vklopi, ko je potrebna oskrba z vodo, in se samodejno ustavi, ko je več ne potrebujete. To omogoča učinkovito uporabo.
 4. Prilagodljiva cev: Aluminijasta teleskopska cev se enostavno prilagodi višini med 760 in 960 mm, da ustreza zbiralniku deževnice. Voda se spelje čez rob zbiralnika brez puščanja ali zamašitve.
 5. Regulacijski ventil: Omogoča prilagajanje pretoka vode ali zapiranje.
 6. Integriran fini filter: Ščiti pred zamašitvami z grobimi delci umazanije in se enostavno odstrani ter očisti.
 7. Uporaba v ozkih območjih: Črpalko lahko vstavite v odprtine s premerom 150 mm.
 8. Enostavna namestitev in transport: Praktičen ročaj in teleskopska cev omogočata enostavno namestitev, transport in shranjevanje črpalke.
 9. Idealna za zalivalnike GARDENA AquaZoom: Uporabite jo za ohranjanje bujnih in zdravih rastlin.

GARDENA črpalke so izdelane v Nemčiji, in ob spletni registraciji ponujamo 5-letno garancijo. Občutite moč črpalk GARDENA, ki temeljijo na več kot 40 let izkušenj na področju črpanja in namakanja

Izjemna tlačna zmogljivost
2 stopenjski hidravlični sistem omogoča izjemne tlačne lastnosti. Črpalka je primerna za uporabo tudi kjer je zahtevan visok pritisk.

Samodejna funkcija

Avtomatska funkcija s samodejnim vklopom in popolno ustavitvijo po končanem odjemu vode. Zaznavanje puščanja vode, zaščiti pred poškodbami. Program za majhen pretok poskrbi za delovanje kapljičnega namakalnega sistema.

Aluminiasta teleskopska cev

Teleskopska cev s prilagodljivo dolžino je primerna za zbiralnik deževnice (760-960 mm). Zagotavlja prenos vode čez rob zbiralnika za vodo brez izgub.

Trpežno ohišje iz nerjavnega jekla

Ohišje in navoji so iz trpežnega nerjavnega jekla

Vgrajeni filter

Integriran fin in lahko dostopen filter pomaga zaščititi pred blokiranjem. Čiščenje je preprosto.

Enostaven transport

Zaradi teleskopske cevi v obliki ročaja je črpalko enostavno skladiščiti in prenesti na drugo lokacijo.

Vitka oblika

Primerno za odprtine do 150 mm, npr za cisterne za vodo.

5-letna garancija

Pri registraciji na www.gardena.si/registracija v 3 mesecih od datuma nakupa. Pogoji na gardena spletni strani.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.