AL-KO potopna tlačna črpalka DIVE 6500/34

Akcija!

AL-KO potopna tlačna črpalka DIVE 6500/34

159,00  brez DDV

  • zmogljiv 3-stopenjski pogon črpalke
  • Novo oblikovano plavajoče stikalo, integrirano kot dodatna zaščita pred suhim tekom
  • Trdno ohišje iz nerjavečega jekla s filtrirnim zaslonom in nerjavno gredjo črpalke
  • Vključno s priključkom za vgradnjo “plavajočega odsesavanja” za sesanje vode
  • Omogoča delovanje več namakalnih sistemov
  • Izhod črpalke z visokim pretokom

AL-KO potopna tlačna črpalka DIVE 6500/34

Potopna tlačna črpalka AL-KO DIVE 6500/34 združuje prednosti obeh vrtne in potopne črpalke ter ponuja visok pretok vode in konstanten tlak. Omogoča črpanje vode iz različnih virov (rezervoarji, vodnjaki, jaški,..). Poleg tega je primerna za kompleksne namakalne sisteme in avtomatsko hišno oskrbo z vodo v povezavi s hidrokontrolo. Posebna prednost te črpalke je visok pretok pri konstantno visokem tlaku. Konstanten tlak zagotavlja učinkovito delovanje zalivalnikov za travo.

Za dolgotrajno delovanje črpalke je uporabljen inovativen tesnilni sistem, ki vključuje keramično tesnilo za zaščito pred visokim tlakom do 4 barov. Tri dodatna tesnila zagotavljajo trajno zaščito črpalke pred vdorom vode.

Potopno tlačno črpalko DIVE 6500/34 lahko uporabljate prenosno ali stacionarno za namakanje, saj ima praktično integriran ročaj za prenašanje in 10 metrov dolg napajalni kabel. Kljub svoji zmogljivosti tehta le približno 10 kg. Uporaba materialov brez korozije, kot je nerjaveče jeklo za ohišje, in komponent brez vzdrževanja zagotavlja dolgotrajno delovanje črpalke. Poleg tega je novo oblikovano plovno stikalo dodatna zaščita pred suhim tekom.

S 1000W močnim motorjem in 3-stopenjskim pogonom črpalke dosežete pretok do 6.500 litrov na uro.. Črpalka je zasnovana za potapljanje do globine 7 metrov in lahko črpa vodo do 34 metrov visoko. Največji premer delcev, ki jih lahko prečrpa, znaša 0,5 mm. 1,5-palčno cev (47,8 mm) se enostavno priključi na izhod črpalke. Namestitev “plavajočega odvoda” za črpanje vode iz čistega območja cisterne je mogoča brez potrebnega orodja. Črpalko je mogoče uporabljati v ležečem položaju, pri čemer posebno oblikovani ročaji učinkovito preprečujejo zdrs črpalke.

Pomembno je poudariti, da potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak je namenjena uporabi za tehnološko vodo in klorirano vodo (na primer v bazenih) pri temperaturah pod 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo v slani vodi, vodi z agresivnimi kemikalijami ali vodi, ki vsebuje pesek.

Maks. pretok l / h 6500
Tip pogona Električni
Maks. višina črpanja, m 34
Moč motorja, W 1000
Maks. tlak, bar 3,4
Pogon črpalke 3-stopenjsko
Teža, kg 11
Dimenzija, DxŠxV, cm 22x22x43,3
Dolžina kabla v m 10
Linija izdelkov Premium

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.