Fontana črpalka za vodnjak ali ribnik PF50

Črpalka za vodnjak in fontane PF50

Vodna črpalka serije PF50 je učinkovita in varčna črpalka namenjena za uporabo v vodnjakih, domačih bazenih, kaskadah, fontanah in vrtnih ribnikih.

Zahvaljujoč edinstveni strukturi rotorja in njegove komore je črpalka zelo energetsko učinkovita. Ker je črpalka hermetično zaprta je lahko popolnoma potopljena v vodo, pri čemer je zgolj šoba nad gladino vode in med črpanjem ustvarja čudovit tok vode. Črpalka za vodnjak PF50 je opremljena s štirimi zamenljivimi šobami, od katerih ima vsaka drugačno obliko toka. Elektromotor z lahko deluje neprekinjeno. Za zaščito črpalke pred nečistočami v vodi je nameščen filter, ki je enostaven za čiščenje.

  • Največja zmogljivost: 35 l / min
  • Najvišja dvižna višina: 2,5 m
  • Moč motorja: 0,5 kW
  • Napetost: 230 voltov

AKCIJSKA CENA  SAMO 35,00 EVROV

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.