Fontana črpalka za vodnjak ali ribnik PF50

Črpalka za vodnjak in fontane PF50

Vodna črpalka serije PF50 je učinkovita in varčna črpalka namenjena za uporabo v vodnjakih, domačih bazenih, kaskadah, fontanah in vrtnih ribnikih.

Zahvaljujoč edinstveni strukturi rotorja in njegove komore je črpalka zelo energetsko učinkovita. Ker je črpalka hermetično zaprta je lahko popolnoma potopljena v vodo, pri čemer je zgolj šoba nad gladino vode in med črpanjem ustvarja čudovit tok vode. Črpalka za vodnjak PF50 je opremljena s štirimi zamenljivimi šobami, od katerih ima vsaka drugačno obliko toka. Elektromotor z lahko deluje neprekinjeno. Za zaščito črpalke pred nečistočami v vodi je nameščen filter, ki je enostaven za čiščenje.

 • Največja zmogljivost: 35 l / min
 • Najvišja dvižna višina: 2,5 m
 • Moč motorja: 0,5 kW
 • Napetost: 230 voltov

   

  Zakaj potrebujete črpalko za ribnik ali fontano?

  • Kroženje vode: Črpalka zagotavlja stalno kroženje vode, kar preprečuje zastajanje in razmnoževanje alg ter insektov, kot so komarji. To ohranja vodo svežo in čisto.
  • Aeracija: Črpalka omogoča zračenje vode, kar povečuje raven kisika. To je še posebej pomembno za vodnjake in fontane, ki vsebujejo ribe ali druge vodne organizme, saj kisikova bogata voda podpira njihovo zdravje in dobro počutje.
  • Estetski učinek: Premikanje vode ustvarja prijetne vizualne in zvočne efekte, ki lahko povečajo estetsko privlačnost vrta, dvorišča ali notranjega prostora. Vodni tokovi, brizganje ali slapovi dodajo dinamičnost in eleganco okolici.
  • Čiščenje: Črpalka pomaga filtrirati vodo in odstranjevati delce in umazanijo saj ima vgrajene filtre, ki zmanjšujejo potrebo po ročnem čiščenju in vzdrževanju.

  Preberi več

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.