Filtriranje in UV dezinfekcija deževnice

Vodni filter za deževnico Hydra Rainmaster TRIO, priklop 1”

Trojni vodni filter za deževnico HYDRA RAINMASTER TRIO je enostavna rešitev za filtracijo deževnice. V prvi posodi filtra je nameščen mehanski vložek filtra 90 mcr . Posoda filtra ima na dnu nameščeno pipico za izpiranje trdnih delcev v vodi. S pomočjo povratnega izpiranja podaljšamo življenjsko dobo mehanskega vložka filtra, vzdrževanje je hitrejše in enostavnejše. Mehanski vložek filtra zadrži vse trdne delce v vodi, ki so večji od 90 mikronov. Priporočana menjava vložka na 24 mesecev. V drugi posodi filtra je nameščen mehanski vložek filtra 25 mcr. Priporočana menjava vložka na šest mesecev. V tretji posodi filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CB 10 mcr in je namenjen za zaščito vode proti organskim onesnaževalcem, izboljša vonj in okus vode in hkrati zadrži vse trdne delce

Triplex “ZK10-I” Pro, vodni filter z izpustom, priklop 1″

Vodni filter »MESEC Triplex ZK10-i Pro« učinkovito ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi. Namenjen je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in čiščenje vode.

HVP-40 UV, filtrirni in UV dezinfekcijski sistem

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-40 UV« zagotavlja dobro prečiščeno in mikrobiološko varno pitno vodo. Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in UV dezinfekcijo vode. Vir vode je lahko vodovodni sistem, kapnica ali lastno zajetje. Dvostopenjski filtrirni sistem zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru sta zaporedno postavljena filtrirna vložka, ki temeljito očistita mehanske delce (stopnja filtracije je 5 mcr), mulj, klor, slab vonj ali okus vode. Za mikrobiološko varno vodo poskrbi preverjen VIQUA UV dezinfekcijski sistem. VIQUA UV sistemi so bili podvrženi izjemno obsežnemu testiranju in ocenjevanju z namenom zagotavljanja 99,99 odstotnega uničenja mikroorganizmov vključno z E. coli, Cryptosporidium in Giardia.

HVP-60 UV, filtrirni in UV dezinfekcijski sistem

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-60 UV« zagotavlja dobro prečiščeno in mikrobiološko varno pitno vodo. Namenjena je montaži na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in UV dezinfekcijo vode. Vir vode je lahko vodovodni sistem, kapnica ali lastno zajetje. Trojni vodni filter DP TRIO SANIC zagotavlja odlično čiščenje vode. Ohišja filtrov so narejena iz PET materiala z antimikrobno zaščito. SANIC sistemi so najbolj zanesljivi filtrirni sistemi na področju filtracije pitne vode in zagotavljajo daljšo življenjsko dobo filtrirnih vložkov. Prva dva filtrirna vložka nudita mehansko filtracijo do 25 mcr, zadnji pa je ogleni filter z 10 mcr filtracijo. Oglen filter poskrbi za odstranitev vonja in okusa vode ter zadrži organska onesnažila v vodi. Filtrirni vložki se menjajo po potrebi.

HVP-105Q UV, filtrirni in UV dezinfekcijski sistem

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-105Q UV« zagotavlja dobro prečiščeno in mikrobiološko varno pitno vodo. Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in UV dezinfekcijo vode. Vir vode je lahko vodovodni sistem, kapnica ali lastno zajetje. HVP-UV je kompaktna naprava, skupaj z nosilcem, cevnimi povezavami in tremi ventili (by-pass). Zato je montaža hitra in enostavna. Več–stopenjski filtrirni sistem MESEC Triplex ZK10-i Pro zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce (stopnja filtracije je 5 mcr), mulj, klor, slab vonj ali okus vode. Za mikrobiološko varno vodo poskrbi certificiran in preverjen VIQUA UV dezinfekcijski sistem.

HVP-209Q UV, filtrirni in UV dezinfekcijski sistem

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-209Q UV« zagotavlja dobro prečiščeno in mikrobiološko varno pitno vodo. Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in UV dezinfekcijo vode. Vir vode je lahko vodovodni sistem, kapnica ali lastno zajetje. HVP-UV je kompaktna naprava, skupaj z nosilcem, cevnimi povezavami in tremi ventili (by-pass). Zato je montaža hitra in enostavna. Več–stopenjski filtrirni sistem MESEC Triplex ZK20-i Pro zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce (stopnja filtracije je 5 mcr), mulj, klor, slab vonj ali okus vode. Za mikrobiološko varno vodo poskrbi certificiran in preverjen VIQUA UV dezinfekcijski sistem.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.