Filter za deževnico 3P – povratni tok

Deževnica se zbira s streh in lahko vsebuje različne nečistoče, kot so listje, vejice, ptičji iztrebki itd. Namestitev filtra omogoča preprečevanje teh nečistoč, kar pripomore k zbiranju čistejše in kakovostnejše deževnice. Če bi te nečistoče vstopile v zbiralnik za deževnico, bi lahko povzročile neprijeten vonj, bakterijsko kontaminacijo in poslabšale kakovost vode. Z uporabo filtra na žlebu za zbiranje deževnice torej zagotavljamo, da je zbrana deževnica čim bolj čista in primerna za uporabo, obenem p preprečujemo morebitne poškodbe črpalke ali zamašitve iztočnih ventilov in pip.

Filter za žleb 3P filtrira deževnico za sode za deževnico in manjše rezervoarje za deževnico, pri čemer iz vode odstrani večje delce.

  • Deluje na principu povratnega toka.
  • Omogoča regulacijo za poletno/zimsko obratovanje.
  • Za strešne površine do 70 m2.
  • Primerno za odtočne cevi premera 68 do 100 mm.
  • Enostavna namestitev in vzdrževanje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.