Mala čistilne naprave EKO EK-S 1-50 EO

Najcenejša čistilna naprava na trgu z največ opreme za vaš denar

Ponujamo vam edinstvene rešitve v čiščenju odpadnih voda . SBR-pretočna z dvojnim bio filtrom. Mislite gospodarno, in tudi okoljsko z nakupom , kakovostne in zanesljive čistilne naprave EKO EK-S.
Podjetje je vodilni in največji proizvajalec čistilnih naprav na Češkem , ki je na Evropskem trgu prisoten že od leta 1991. Ponujajo 20 let inovacij in kvalitete v izdelovanju čistilnih naprav. Narejenih in delujočih je preko 7000 komadov čistilnih naprav.

Kot zastopnik in prodajalec čistilnih naprav EKO EK-S nudimo svetovanje, pristop k montaži pri objektu in izvedbo ter garancijo na delovanje in servisiranje.

Z DOSTAVO KOMPLETNE TEHNOLOGIJE, VIŠINSKI PODALŠEK, POSEBNA POSODA ZA PUHALO IN AVTOMATIKO, MONTAŽO, ZAGON ZA SAMO: 1.599€ +9,5 % DDV.

EKO EK-S čistilna naprava

Je aerobna čistilna naprava za čiščenje odpadnih voda iz stranišč, kopalnic, kuhinj, poslovnih zgradb ter gostinskih objektov. Prečiščeno vodo lahko spustimo v ponikalnico ali površinske vode. Pri osnovanju čistilne naprave je upoštevana dnevna poraba vode do 150 litrov na osebo.

Posebnost te čistilne naprave je da ima v anaerobnem prekatu 250 litrski prostor za intrigrirano akumulacijo sunkovitih pritekajočih vod z notranjo ureditvijo preprečitve izpiranja stabilnega mulja s čimer je zagotovljena visoka kakovost prečiščene vode.

Delovanje čistilne naprave

Posoda čistilne naprave je izdelana iz polipropilena (PP), anaerobni vložek filtra pa iz polietilena (PE), praktično iz materialov, ki imajo neomejeno življenjsko dobo.
Delovanje temelji na kombinaciji delovanja raznih anaerobnih bakterij in aerobnih kultur. To zagotavlja najboljši potek bio razgradnje, vključno z razgradnjo biološko težko razgradljivih snovi, kot so detergenti, maščobe…
Dovajanje kisika v vodo preko visoko zmogljivih prezračevalnih elementov deluje kot sistem mešanja in turbolence ter dobavo potrebne količine kisika za nastanek in življenje bakterijskih kultur, ki pomagajo pri čiščenju blata.
Dnevna poraba električne energije je 0,9 kw , kar znese cca 25 Evrov na leto.
Čistilne naprave EKO EK-S izpolnjujejo stroge kriterije Evropske unije.

​Izdelane in preizkušene po standardu SIST EN 12566-3+A1 2009

Glavne značilnosti

 • za svojo kvaliteto in zanesljivost je najcenejša na
  trgu, naprava že za 1590,00€ + ddv
 • zelo nizek strošek električne energije
 • enostavno ter zelo zanesljivo delovanje
 • enostavna montaža
 • visok učinek čiščenja
 • varno in tiho delovanje, brez vonja
 • enostavno vzdrževanje in minimalni stroški
 • garancijsko in pogarancijsko servisiranje čistilne
  naprave
 • dolga življenjska doba, 30 let garancije na vodotesnost posode

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.