Biološki aktivator poskrbi za nemoteno delovanje celotnega sistema

Kaj je biološki aktivator, se boste verjetno vprašali, kajne?

Biološki aktivator je sestavljen iz naravno prisotnih mikroorganizmov, pritrjenih na organski kompost. Dopolnjuje in stimulira bakterije in situ, tako da se odpadki hitro razgradijo. Pri tem preprečuje nastanek vonjav. Ko vonji izginejo, muhe in ščurki ne privlačijo več.

Biološki aktivator je okolju prijazen

 – Biološki aktivator je popolnoma naraven in ne vsebuje nevarnih ali strupenih kemikalij ali encimov.

– Ta izdelek bo zmanjšal pojav patogenov, ki vstopajo v sistem podtalnice.

– Tla in ekologija na splošno bodo imeli koristi od tega izdelka.

Kakšne so prednosti za stranišča

– Življenjsko dobo jamskih stranišč lahko podaljšate skoraj za nedoločen čas, odvisno od količine smeti, kot so plastični paketi, plenice, higienske brisače itd., Ki so že v jami/jarku, in dokler jih ne vržete več.

– Redna uporaba tega izdelka preprečuje dvig ravni odpadkov in jama/jarek se ne bo napolnil. Zato med obdelavo z biološkim  aktivatorjem in če več odpadkov ne odvržete v stranišče ni treba ponovno kopati druge jame.

– Nikoli ne bi smelo biti razloga, da bi greznico izpraznili z vakuumsko cisterno, če je pravilno obdelana. Redni tretmaji z biološkim aktivatorjem  in dobre gospodinjske prakse lahko to uresničijo.

Biološki aktivator –  obnova dostojanstva

– Toaletnemu prostoru se zaradi slabega vonja ni treba več izogibati.

– Ljudje, ki uporabljajo stranišča, ne trpijo več ponižanja, ko uporabljajo smrdljiva stranišča, polna muh in ščurkov.

– Manj zadrege za obiskovalce.

Biološki aktivator – prednosti v čistilnih rastlinskih odpadnih vod

– Preprečuje nastanek vonjav

– Ustavi proizvodnjo vodikovega sulfida

– Močno poveča presnovo bakterij

– Izboljša sposobnost obvladovanja udarnih obremenitev

– Izboljša bakterijsko razgradnjo organskega materiala

– Zelo učinkovit na organsko preobremenjenih čistilnih napravah

– Dramatično poveča zmogljivost čistilne naprave

– Preprečuje nastajanje usedlin in nabiranje trdnih delcev v filtrih za kapljanje

– Poveča stopnjo kroženja dušika

Biološki aktivator je primeren za zdravljenje:

 – Odtoki usnjarne

 – Odtoki iz tekstila

– Odtok destilarne

– Odtok pivovarne sirka

– Odtoki brezalkoholnih pijač in polnilnic

– Odtoki pivovarn in steklenic

– Komunalne čistilne naprave in čistilne naprave za hotele, letovišča in stanovanjske komplekse

– Odtoki klavnic

– Odtok mleka

– Preprečuje nastajanje vonjav na odlagališčih

Biološki aktivator pozitivno spodbuja in krepi sposobnosti:

– Anaerobni prebavilci

– Aktivno blato

– Lagune blata

– Oksidacijski ribniki

Biološki aktivator bo posebej zmanjšal in naredil naslednje:

– Povpraševanje po kemičnem kisiku

– Povpraševanje po biološkem kisiku

– Skupaj suspendiranih trdnih snovi

– Skupno raztopljenih trdnih snovi

– Nitrati

– Fosfati

Biološki aktivator ni kemikalija in ni encim. Za razliko od večine drugih izdelkov je biološki aktivator neškodljiv za ljudi, živali in pridelke.

Greznica? Izogibajte se blokadam in dragim izčrpavanjem s to preprosto rešitvijo za vzdrževanje!

Bioencimski pripravek  SEPTIFORTE za greznice zmanjša vonjave v greznici, podaljša življenjsko dobo, zelo ekonomičen in 100% okolju prijazen predvsem pa močno zmanjša stroške črpanja.

Biološki aktivator – bioencimi

Čiščenje, črpanje in izčrpavanje greznic je drago. Preprečite, da bi se vaša greznica in nasip blokirali z našimi bio -encimskimi granulami. Ta preprosta obdelava bakterij greznice ne le zmanjšuje neprijetne vonjave v sistemu greznic, temveč preprečuje, da bi se greznica in nasip blokirali.

To je okolju prijazen izdelek, ki vsebuje encime, mikroorganizme in bakterije, ki so neškodljivi za ljudi in hišne ljubljenčke ter ne poškodujejo cevi ali fitingov. So popolnoma razgradljive in izboljšujejo delovanje greznic in kanalizacijskih sistemov. Ne prispevajo k onesnaževanju vode in ne vsebujejo fenolov ali fosfatov.

Nobena greznica v resnici ne čisti kanalizacije. Samo shranjuje odplake in ločuje trdne snovi od tekočin. 70% vseh prvotnih onesnaževal ostane v odplakah greznic, vključno z bakterijami in virusi (kot so hepatitis, otroška paraliza, tetanus, leptospiroza, kolera, para tifus itd.), ki so zelo nevarni, če niste imeli potrebnih cepljenj.

Ta odtok greznice je treba dodatno obdelati in očistiti z aerobnimi bakterijami v tleh. To se naredi s pravilno oblikovano in izdelano filtrirno posteljo. Ta del manjka pri večini greznic pri nas in je del, ki ga morate zdaj imeti, saj je to resnično čiščenje odplak. Ocenjeno je bilo, da približno 80% slovenskih podeželskih nepremičnin ne ustreza novim predpisom, zato pozornost na to ne bi bil odveč.

Biološki aktivator – sredstvo Septiforte

To je poseben pripravek oziroma zdravilo, ki je namenjen da utekočini organske odpadke in usedline v sifonih,  v notranjih in zunanjih greznicah. Zmanjša na minimum potrebo po vlečenju korita, preprečuje zamašitev, odstranjuje nalaganje maščob v k ceveh in odlagališčih, prav tako odstranjuje neprijetne vonjave, in pomaga zagotavljati nemoteno delovanje celotnega sistema.

Več kot milijon bakterij in encimov v vrečkah so posebej izdelane prav v ta namen. Lahko se uporablja tudi za jaške, obložene z opeko, betonske in plastične posode ter greznice. Septiforte je primeren tudi za uporabo v čistilnih napravah za gospodinjske odpadne vode. Pred uporabo se je dobro posvetovati s strokovnjaki ali prodajalci. Cena malega paketa v ponudni je 19 € plus poštnina, za velik paketek pa boste odšteli 38 €.

Rate this post

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.