Rainmaster

Rainmaster EKO

Optimialno za domačo uporabo v družinskih hišah.
Za splakovanje WC-ja, pralni stroj, vrtne pipe in manjše pretoke.
Glasnost: 58 dB, max. pretok: 14 l / min.

Popolna mala hišna črpalna postaja s črpalko, popolnoma avtomatsko delovanje. črpalna postaja se lahko namesti v kleti, garaži ali drugem zaprtem prostoru v hiši. Voda se vsesava skozi cev, ki je z črpalno postajo povezana s cevjo v cisterni. Uporabljajo za zalivanje vrta, pranje avtomobila in pralnega stroja. če nam deževnice zmanjka, sistem avtomatsko preklopi na vodovodno vodo.

Ugodna standardna različica . Vode se v domači vodovod črpa s pomočjo cevi za vsesavanje. Tehnologija je priročna za črpanje vode v porabnike znotraj in zunaj stavbe: splakovanje WC-ja, pralni stroji, namakalni in čistilni sistemi, hladilnih sistemih in še več.

Rainmaster favorit 20/40

Favorit 20

Pretok 80 l/min, delovni tlak do 4,5 Bar, nadzor tlaka in pretoka.

Favorit 40

Pretok 110 l/min, delovni tlak do 5,5 Bar, nadzor tlaka in pretoka.

Rinmaster favorit 20/40 z nadzorom hitrosti črpanja

Napredne črpalne postaje za deževnico s kontrolo hitrosti črpanja.

 

FAVORIT 20 FAVORIT 40
delovni tlak: 4,5 bar delovni tlak: 5,5 bar
max. pretok: 80 l / min max. pretok: 110 l / min
Nadzor hitrosti, posebej vzdržljiv, tih in nizko porabo energije. Nadzor hitrosti, posebej vzdržljiv, tih in nizko porabo energije.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.