Omnigena WQ 1500 Pirania 230V

Omnigena WQ 1500 Pirania 230V

Potopna črpalka Omnigena WQ 1500 Pirania 230Vgarancijo
Potopna črpalka Omnigena WQ 1500 Pirania je visokokakovostna naprava, ki jo je mogoče uporabiti na več načinov, tudi kot drenažna črpalka. Črpalka ne bo delovala samo doma, temveč tudi v številnih panogah, vključno s kmetijstvom, vrtnarstvom, gradbeništvom, industrijo in komunalnim gospodarstvom.

Naprava ima sistem za mletje, zahvaljujoč kateremu lahko črpalka črpa vodo z nečistočami, komunalno in industrijsko odpadno vodo ter tehnološke vode in usedline. Nož za drobljenje vse ostanke razreže na manjše dele, tako da se lahko prosto gibljejo po ceveh brez zamašitve.

Naprava je izdelana iz visokokakovostnih gradbenih materialov. Brusilni nož in ohišje črpalke sta izdelana iz nerjavečega jekla, ohišje rotorja in rotor pa iz litega železa. Uporaba takšnih materialov pomeni dolgo in zanesljivo delovanje brez težav.

Črpalka je opremljena z 2-palčnim izpušnim priključkom, ki omogoča namestitev fleksibilne cevi (ali odvodne cevi na mestu po odvijanju cevi), plavajočim stikalom, zahvaljujoč kateremu črpalka deluje samodejno in ne zahteva nadzora, nadtokovnim stikalom, ki ščiti napravo, ko je sistem brušenja blokiran ter termično stikalo, ki ščiti pred pregrevanjem. Naprava ima vgrajen napajalni kabel dolžine 8 metrov in vtič, zahvaljujoč kateremu lahko črpalko priključite na omrežje.

Tako namestitev kot tudi upravljanje črpalke sta zelo enostavna. Napravo lahko obesite v vodnjak ali trajno namestite blizu dna rezervoarja. Edini nujni pogoj je, da je za črpalko dovolj prostora in da lahko plavajoče stikalo deluje prosto.

Naprava v ustreznih delovnih pogojih črpa do 350 litrov na minuto in dviguje vodo do 20 metrov.
Črpalka WQ 1500 Pirania je nova in ima garancijo proizvajalca. Če želite več informacij o naših izdelkih, nas kontaktirajte.
Lastnosti izdelka
Parametri črpalke
Najvišja dvižna višina [m]dvajsetNazivna moč motorja [kW]1.5 Napetost [V]230 Tok navijanja [A]11. Cev [mm]2 ” ProizvajalecOmnigena SekalnikDa Garancija2 leti za posamezne stranke / 1 leto za podjetja Višina [cm]53 Širina [cm]27. Teža [kg]22.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.