Potopna črpalka Omnigena WQ 1100 Pirania

Potopna črpalka Omnigena WQ 1100 Pirania

( 750, 1100, 1500)

– zmogljivost max. 300 l / min
– dvižna višina maks. 19 m
– moč motorja: 1100W

Potopna črpalka Omnigena WQ
Potopna črpalka Omnigena WQ 1100 Piranha se lahko uporablja na številnih področjih. Dobro deluje v gradbeništvu, vrtnarstvu, kmetijstvu, industriji, komunalnem gospodarstvu, pa tudi za domačo uporabo. Naprava je priporočljiva za kraje, kjer ni ustrezne kanalizacije.

Črpalka WQ Pirania je enorotorska naprava z profi drobilnim  sistemom, ki je bila izdelana iz trpežnih in odpornih materialov. Ohišje črpalke in samo brusilni nož sta izdelana iz nerjavečega jekla, rotor in njegovo ohišje pa iz litega železa. Ta zasnova omogoča črpanje onesnažene vode, odplak, blata in tehnološke vode. Sistem drobljenja, ki razreže trdne snovi na manjše koščke, jim omogoča, da se še naprej prosto gibljejo v vseh standardnih ceveh majhnega premera.

Črpalka je opremljena s plovnim stikalom, ki omogoča samodejno delovanje naprave brez potrebe po krmiljenju, vgrajena je termično zaščito, ki ščiti napravo pred pregrevanjem, stikalom za prekomerni tok, ki črpalko ščiti pred poškodbami zaradi blokade brušnega sistema, in vtičem, ki omogoča priključitev na električno omrežje ter 8 m  električnim kablom. 

Črpalka WQ 750 Pirania deluje s kapaciteto do 250 litrov / minuto. Njegova največja višina dviga tekočine je 16 metrov. Napravo lahko namestite v kateri koli vodnjak in rezervoar za vodo, ki sta dovolj široka, da se lahko prilega črpalki in omogoči prosto delovanje plovnega stikala. Črpalko lahko na ustrezni višini obesite v vodnjak ali jo trajno namestite blizu dna rezervoarja.

Na izhodu črpalke je nameščen 2-palčni izpustni odprtin, ki omogoča namestitev fleksibilne cevi. Izpustna cev se lahko namesti po odstranitvi cevne cevi.

Črpalka WQ 750 Pirania je povsem nova, originalna naprava, za katero velja garancija proizvajalca.
TEHNIČNI PARAMETRI ČRPALKE:
PIRANIA 750 159,00 + DDV
Najvišji dvig – 16 m
Največja zmogljivost – 250 l / min
Moč motorja – 0,75 kW
Napajanje – 230V
Povezava – 2 “
Trenutna poraba – 7 A
Delovna temperatura – + 35 stopinj C.
Največja globina potopitve – 10 m
Stopnja zaščite – IP68
Razred izolacije – B
Dolžina kabla – 8m

 

PIRANIA 750 199,00 + DDV                                                                                                                                                      PIRANIA 1100 209,00 + DDV                                                                                                                                              PIRANIA 1500 229,00 + DDV  

Podvodna črpalka WQ 1100 Pirania proizvajalca Omnigena je enorotorska naprava s širokim spektrom uporabe. Priporočljivo za gradbeništvo, industrijo, kmetijstvo, vrtnarstvo, komunalno gospodarstvo, pa tudi za domačo uporabo. Črpalka je opremljena z mletjem, zahvaljujoč kateremu lahko črpa vodo, ki vsebuje nečistoče, odplake, tehnološko vodo ali različne vrste usedlin. Črpalka bo delovala tam, kjer ni kanalizacijskega sistema in kjer drugi gravitacijski sistemi ne delujejo pravilno. Najboljša rešitev v tem primeru je sistem za črpanje odplak pod tlakom.

Ohišje črpalke in sistem brušenja sta izdelana iz nerjavečega jekla, ohišje tekača in rotor pa iz litega železa. Zahvaljujoč temu bo črpalka zelo dolgo služila z brezhibnim delovanjem in zanesljivostjo v vsaki situaciji. Nož za drobljenje trdne snovi razreže na manjše koščke, da se lahko prosto gibljejo v ozkih ceveh.
Črpalka WQ 1100 Piranha je opremljena z izpustno šobo (na strani ohišja rotorja), 8-metrskim električnim kablom in vtičem, ki omogoča priključitev na električno omrežje. Poleg tega ima zaščito v obliki nadtokovnega stikala (ščiti pred poškodbami zaradi blokade, na primer brusilni nož) in toplotno zaščito (ščiti pred pregrevanjem motorja). Plavajoče stikalo omogoča samodejno delovanje, ki ne zahteva nadzora.
Po odvijanju je mogoče namestiti fleksibilno cev na trn (premer 2 palca) in izpustno cev namesto njega.
Črpalka deluje z zelo visokim izkoristkom. V ustreznih delovnih pogojih dvigne vodo do višine 19 metrov. Črpalke do 300 litrov / minuto.
Napravo lahko trajno namestite na dno katerega koli rezervoarja ali jo obesite v vse vrste vodnjakov. Pogoj je dovolj prostora za črpalko in prosto delovanje plovnega stikala.
Črpalka WQ 1100 Pirania je nova in ima garancijo proizvajalca od datuma nakupa izdelka.
Če želite izvedeti več o naših črpalkah, nas kontaktirajte.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.