Vhodna vrata

Vhodna vrata Komsta K1000

Vrata z večjo protivlomno odpornostjo – razred RC2 v skladu z normo PN-ENV-1627:2011. Namenjena so montaži v stanovanjski gradnji ter v javnih zgradbah. Vrata so odporna na neugodne klimske razmere, se pravi razlike temperature, sončno svetlobo, veter in padavine.
Uporaba najkakovostnejših ključavnic in vložkov, na primer sistema 11 zapahov (8 premičnih in 3 stalnih), vam dovoli idealno zavarovati osebe in premoženje v objektu.

Vhodna vrata Komsta K2000

Vhodna kovinska vrata s povečano toplotno izolacijo so namenjena montaži v stanovanjski gradnji ter javnih zgradbah.
Z zelo nizkim koeficientom toplotne prehodnosti od 1,0 W/m2K dosežete idealen kompromis med ceno, kakovostjo in estetiko izdelka. Vrata so odporna na neugodne klimske razmere, se pravi razlike temperature, sonce, veter in padavine.

Vhodna vrata Komsta K3000

Vhodna kovinska protivlomna vrata so namenjena montaži v stanovanjski gradnji ter javnih zgradbah. Vrata so odporna proti vplivu klimskih razmer.
Vrata zagotavljajo visoko stopnjo protivlomnosti, saj so opremljena s sistemom večtočkovnih ključavnic, 3 zapahi, 6 protivlomnimi klini ter 4 jeklenimi kaljenimi palicami. Izdelana v skladu z normami PN-EN 14351-1:2006+A1:2010 PN-EN 1627:2011.
Namenjena so osebam, ki cenijo tako visoke standarde varnosti, kot izjemni estetski videz.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.