Oljni in maščobni lovilci

Oljni lovilci – zakonodaja

Oljni lovilci – zakonodaja s tremi Uredbami obvezuje da se morajo maščoba in vsa odpadna olja, vključno z mazivi in tekočinami z nižjo specifično težo od vode, skladiščiti ločeno od ostalih snovi, po principu zbiranja in po principu težnosti z možnostjo odvajanja prečiščene vode v javno kanalizacijo. Ločevanje poteka tudi s pomočjo separatorja, ki je posebej prilagojen za separacijo lahkih tekočin naftnih derivatov. Ločeno skladiščenje je obvezno v vseh industrijskih in gostinskih in živilskih obratih, velikih kuhinjah, hotelih, bolnišnicah, restavracijah in delilnicah hrane, prav tako so obvezni tudi za bencinske črpalke, večje parkirne hiše, parkirišča za tovorna vozila, mehanične in vulkanizerske delavnice ter avtopralnice.

Oljni gravitacijski lovilci

Z usedalnikom ali brez. Eparator za lahke tekočine je posebej namenjen za separacijo naftnih derivatov, ki imajo gostoto 0,95 kg / m3. To je npr. Na dizelsko gorivo, olje, bencin itd opreme, ki se uporablja za deževnico in odpadne vode onesnažene z nafto snovi.

Maščobni lovilci

Lovilec maščob se uporablja v industrijskih in gostinskih obratih, iz katerih lahko v okolje odtečejo maščobe in olja rastlinskega in živalskega izvora. Njihova uporaba je obvezna v velikih kuhinjah v hotelih, bolnišnicah, restavracijah, delilnicah hrane, klavnicah, obratih za predelavo mesa, itd.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.