Potopne črpalke s sekalnim nožem OMNIGENA

Potopne črpalke s sekalnim nožem OMNIGENA

169,00 399,00  brez DDV

UPORABA:

Potopne črpalke s sekalnim nožem so namenjene odplakam, kot so fekalijam, voda z organskimi nečistočami in gospodinjske nečistoče. Črpalke imajo sekalni sistem, ki predhodno razreže črpane odplake na kose, zaradi česar ni zamašitve cevovoda.

 

Potopne črpalke s sekalnim nožem OMNIGENA so črpalke namenjene odplakam, kot so fekalije, voda z organskimi nečistočami in gospodinjskimi nečistočami. Črpalke imajo sekalni sistem, ki predhodno razreže črpane odplake na kose, zaradi česar ni zamašitve cevovoda. Na voljo so črpalke različnih moči, ter premerov izpustnih odprtin, tako boste lahko našli ustrezno črpalko glede potrebno višino dviga ter pretok.  Črpalke ima nadzor s plovcem, ki krmili vklop glede na nivo črpanih odplak in ščiti črpalko pred suhim tekom. Ter so opremljene s nadtokovno zaščito na napajalnem kablu, ki ščiti motor naprave pred preobremenitvijo v primeru blokade rotorja. Potopne črpalke  s sekalnim nožem OMNIGENA se lahko uspešno uporablja kot črpalka za praznjenje kanalizacijskih rezervoarjev v gospodinjstvih, na kmetijah, gospodinjstvih, komunalnih podjetjih, odvisno od zmogljivosti izbrane naprave

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo
Moč

0,37 kW, 0,55 kW, 0,75 kW, 1,1 kW, 1,5 kW, 1,8 kW, 2,2 kW

Izpustna odprtina

1½", 2'', 2½"

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.