Potopne črpalke s sekalnim nožem OMNIGENA 2,2 kW

Potopne črpalke s sekalnim nožem OMNIGENA 2,2 kW

299,00 499,00  brez DDV

UPORABA:

Potopne črpalke s sekalnim nožem so namenjene odplakam, kot so fekalijam, voda z organskimi nečistočami in gospodinjske nečistoče. Črpalke imajo sekalni sistem, ki predhodno razreže črpane odplake na kose, zaradi česar ni zamašitve cevovoda.

Opis

Potopne črpalke s sekalnim nožem OMNIGENA so črpalke namenjene odplakam, kot so fekalije, voda z organskimi nečistočami in gospodinjskimi nečistočami. Črpalke imajo sekalni sistem, ki predhodno razreže črpane odplake na kose, zaradi česar ni zamašitve cevovoda. Potopna črpalka za fekalije z velikim pretokom in močjo 2,2kW je namenjena najzahtevnejšim uporabnikom, kot so kmetije in komunalna podjetja.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Višina črpanja

20 m, 32 m

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.