https://www.ekohit.si/bioloski-aktivator/bacti/

https://www.ekohit.si/bioloski-aktivator/bacti/

SEPTIFORTE je pripravek, namenjen razgradnji in utekočinjanju organskih odpadkov in usedlin v sifonih, notranji in zunanji kanalizaciji, predvsem pa v odplakah – greznicah in greznicah. Rezultat redne uporabe zdravila SEPTIFORTE:

– zmanjša na minimum potrebo po vlečenju korita,

– preprečuje zamašitev, odstranjuje ali preprečuje nalaganje maščob v kanalizacijskih ceveh in odlagališčih – greznice,

– odstranjuje neprijetne vonjave,

– zagotavlja brez težav – nemoteno delovanje celotnega sistema.

Posamezne vrečke vsebujejo več kot milijon bakterij in encimov, posebej pridelanih v ta namen. Te bakterije obnavljajo biološko ravnovesje sistema, odstranjujejo obloge in zagotavljajo njegovo nadaljnje brezhibno – nemoteno delovanje.

PROCESI DOHODEK V SKOKU IN SEPTIKI:

Kanalizacija, ki teče v zbiralnik, vsebuje veliko kuhinjske maščobe, manjše kot tudi večje trdne delce. SEPTIFORTE najprej razgradi te trdne snovi z encimi – razbije trdne molekule. Vzroki za težave, povezane z uporabo greznice (zlasti potreba po njegovem pogostem vlečenju), so vedno povezani s številom koristnih bakterij. Kasneje bakterije porabijo nečistoče, torej jih deloma pretvorijo v svojo živo snov in deloma v pline, zaradi česar se motna odpadna voda prečisti. Koristne bakterije, encimi so lahko učinkoviti pri temperaturah nad 5 stopinj C.

PRIROČNIK:

SEPTIFORTE se lahko uporablja tudi za jaške, obložene z opeko, betonske in plastične posode ter greznice.

Ker gre za bakterije v prahu, jih morate pred uporabo oživiti. Ni zapleteno – samo zmešajte zahtevano količino v mlačni vodi (35 do 40 ° C), pustite pol ure, vlijte neposredno v greznico ali odpadke ali straniščno školjko in sperite. Suhe mešanice nikoli ne vlivajte neposredno v greznico! Bakterije so najučinkovitejše pri temperaturah od 20 do 40 ° C, vendar so učinkovite od 5 ° C. Septiforte je primeren tudi za uporabo v čistilnih napravah za gospodinjske odpadne vode. V primeru polnega rezervoarja priporočamo, da pred dodajanjem prvega odmerka izpraznite vsebino rezervoarja. Začetek celotnega postopka traja približno 2 tedna.

Prvo čiščenje: 2 vrečki ali merilni kozarci / 3 m 3 odpadne vode

Ponovna aktivacija: 2 vrečki ali merilne skodelice na dan, dva zaporedna dneva / 3 m 3 odpadne vode

Naslednji odmerek normalna uporaba

1 vrečka / merilna skodelica / 14 dni na 1 – 3 m 3 tedenske količine odpadne vode,

2 vrečki / merilni skodelici / 14 dni pri 4 – 8m 3 tedenske količine odpadne vode,

4 vrečke / merilne skodelice / 14 dni z več kot 8 m 3 tedenske količine vode.

Kemični pripravki, kot so Savo, Domestos itd. ne uporabljajte v prevelikih količinah, saj te uničujejo tudi koristne bakterije!

Opozorilo!

S 2 – Hraniti izven dosega otrok.

S 46 – V primeru zaužitja takoj poiskati zdravniško pomoč in zdravniku pokazati posodo, zaščitno posodo in nalepko.

Skladiščenje: na suhem, nepremočljivem mestu. SEPTIFOS ne vsebuje patogenih mikroorganizmov in je nestrupen.

CENA
MALI PAKET 18+2 GRATIS CENA 19,00 + POŠTNINA
VELIKI PAKET 36 + 4 GRATIS CENA 38,00 + GRATIS POŠTNINA

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.