Domov

NUDIMO VAM NAJBOLJŠE

Vedno številka 1 v ceni in kvaliteti!

AkcijeKontakt

Čistilne naprave z možnostjo subvencije

Čistilne naprave vrhunske kvalitete tudi z možnostjo subvencionije ob nakupu. Našo ponudbo čistilnih naprav dopolnjuje raznovrsten program cistern-zbiralnikov za čisto in pitno vodo, samostoječih pokončnih in ležečih zbiralnikov za postavitev na prostem ali v kleti za zbiranje deževnice. Kakovostna serija naših rezervoarjev, narejenih iz ekološkega polietilena, je primerna tudi za shranjevanje pitne vode, kar je še posebno dobrodošlo za vse objekte, ki so brez priključka do pitnega vira. Največjo izbiro filtrov za deževnico, NOVO , sistem čiščenja deževnice iz Avstralije. Za oskrbo z deževnico vam predstavljamo odlične avtomatske potopne črpalke , globinske potopne  ter avtomatske hišne postaje s hidroforji.  Biološke greznice, ponikovalni tuneli , prečrpalni jaški za odpadne vode z najboljšimi sekalnimi pumpami oljnih in maščobnih lovilcev, ter biološki encimski pripravki.

Partnerji

TELEFON

01 7885 402, 041 676165​

NASLOV

Praproče pri Temenici 1
1296 Šentvid pri Stični

E-mail

info@ekohit.si

TELEFON

01 7885 402, 041 676165​

NASLOV

Praproče pri Temenici 1
1296 Šentvid pri Stični

E-mail

info@ekohit.si
EKO HIT, PRODAJA IN MONTAŽA ČISTILNIH NAPRAV, JANEZ KOTAR S.P.​   //   Davčna številka: SI 11418800   //   Matična številka: 50227530

EKOHIT

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.