ČRPALKA ZA DROBLJENJE STRANIŠČA WATERMAN PRO ® CLASSIC

DVIŽNA SEKALNA ČRPALKA ZA ODPADNE VODE

WATERMAN PRO ® CLASSIC

POGLEJTE, KAJ RAZLIKUJE WATERMAN PRO CLASSIC:

Jekleno ohišje motorja

Trezan

Certifikati

Trije vhodi

POGLEJTE, KAKO IZGLEDA WATERMAN PRO CLASSIC

TEHNIČNI PODATKI

Moč motorja:
600 W

Napetost:
220-240V 50Hz

Max. višina stiskanja:
9,5m

Max. stiskalna razdalja:
80m

Max. učinkovitost:
150 l / min

Max. temperatura vode:
50 ° C

Teža:
6,5 kg

Max. raven hrupa:
45 dB

Število vhodov:
1x100mm, 2x40mm

Število izhodov:
1×40 mm

Dimenzije L / Š / V:
42 / 26,1 / 18 cm

Vklop / izklop:
samodejno

PRIKLJUČILI SE BOSTE NA ČRPALKO:

WC

tuš

bide

umivalnik

kopel

ponori

pralni stroj

pomivalni stroj

ENOSTAVNA NAMESTITEV ČRPALKE (MONTAŽA)

Brusilna črpalka, ki jo ponujamo, je opremljena s kompletom za montažo in pri njeni montaži ne potrebuje specialnega znanja ali naprednih znanj. Set vključuje:

  • Waterman Pro ® Basic črpalka za drobljenje
  • Ovitki
  • noge
  • Navodila za uporabo

UPORABA ČRPALKE

Drobilna črpalka Waterman Pro ® Basic bo uporabna povsod, kjer želimo urediti kopalnico, utility ali celo kuhinjo, neposrednega dostopa do kanalizacije pa ni. Idealno za:

  • Samostojne hiše
  • Apartmaji razdeljeni na apartmaje (v katerih želite gostom zagotoviti zasebno kopalnico ali kuhinjsko nišo)
  • Pomožne sobe
  • Dodelitve

INFORMACIJE O ČRPALKI:

Ohišje motorja je narejeno iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla, ki odlično odvaja toploto iz motorja. Takšen komplet naredi napravo zelo trpežno in učinkovito.

Rezalni set je zasnovan tako, da deluje na najučinkovitejši način, hkrati pa zmanjšuje obremenitev motorja. To je sistem Hard Cut One ™, ki ga odlikuje en posebej profiliran nož.

Potrdila. Za nekatere je to le dekorativni logotip, za proizvajalca pa številne standarde. In izpolnjujemo te standarde. Imamo certifikat CE! V nasprotju z videzi pove veliko o izdelku, pa tudi o samem proizvajalcu! Z nakupom naprav z zgoraj omenjenimi certifikati ste lahko prepričani, da prejmete visokokakovostne izdelke, odobrene na Poljskem in v celotni Evropski uniji, ki izpolnjujejo stroga pravila.

Ni vam treba izbrati, katero vodovodno napravo želite povezati! Naša črpalka ima tri vhode, tako da lahko brez težav uredite kopalnico in brez skrbi priključite stranišče, tuš / kad in umivalnik. Seveda konfiguracija priključkov ni obvezna in z Master 600 lahko uredite pralnico, kuhinjo ali katero koli drugo sobo, ki zahteva sanitarne odtoke in nima neposrednega dostopa do kanalizacijskega dvižnega voda.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.