Čistilne naprave

Male čistilne naprave – cena investicije je lahko subvencionirana

Male čistilne naprave v naši ponudbi odlikuje visoka učinkovitost biološkega čiščenja odpadnih sanitarnih voda z najnižjimi obratovalnimi stroški, za katere je mogoče pridobiti tudi EKO subvencijo Eko sklada, Slovenskega okoljskega javnega sklada. Ta čistilna naprava  predstavlja odlično rešitev tako za novogradnje, kot tudi nadgradnjo obstoječe greznice. V naši ponudbi imamo tudi inovativno izvedbo čistilne naprave za vikend objekte,ki deluje brez elektrike in ne potrebuje nobenih dodatnih kemijskih aktivatorjev. Njihove skupne lastnosti so: preprosta inovativna in okolju prijazna patentirana tehnologija, energetska varčnost, tiho delovanje, visoka sposobnost čiščenja odpadne vode – celo do 99%, zanesljivost in preprosto vzdrževanje. V naši ponudbi imamo več različnih modelov in izvedb, zmogljivosti od 5PE do 50PE.

ČISTILNE NAPRAVE EKOTECH SBR MIKRO 

Nov sistem čiščenja odpadne vode EKOTECH mikro SBR vam omogoča čiščenje odpadne vode na najbolj enostaven in zanesljiv do sedaj. Čistilna naprava je izdelana iz PE rezervoarja,

Mala čistilna naprava EKO PURO BASIC, MINI 5PE

Robustna, najbolj preprosta Sbr tehnologija, edina ki ne uporablja elektromagnetnih ventilov. Preprosto vzdrževanje.

MALA ČISTILNA NAPRAVA BREZ ELEKTRIKE

EKO SMART FLOW

Cerfitikat 12566-3

Mala čistilna naprava

EKO BIO ZELENI TOK

Biološke čistilne naprave so na voljo predvsem v kompaktni izvedbi. Izdelki se pogosto uporabljajo kot čistilne naprave za gospodinjske odpadne vode.

EKO-AQUABLOC  SBR TEHNOLOGIJA

Čistilna naprava AQUABLOC deluje v tehnologiji SBR. Enokomorni sistem z enim rezervoarjem zagotavlja zelo dobre rezultate čiščenja,  RAZLIČNE POSODE, PRILAGODITEV TERENU

Mala čistilna naprava EKO TECH MIKRO

Spada med majhne naprave, ki deluje brez električnega toka. Za svoje delovanje ne potrebuje kemijskih dodatkov.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.