Za kompostnike

Naravni bakterijski pripravek za kompost pospešuje zorenje vrtnega komposta ohranja vse svoje hranilne snovi in ​​gnojilno vrednosti.

+ Ohranja hranilno vrednost komposta
+ Primerna za obdelavo vseh vrst kompostov in domačih organskih odpadkov
+ Kompost je brez vonja
+ Visoko kakovostni kompost = brez kemičnih gnojil
+ Proti mrčesu
+ Pospeši zorenje komposta do treh mesecev

Podroben opis:
Popolnoma je naraven in okolju prijazen bio-aktivni proizvod namenjen pospeševanju kompostiranja. Običajno traja kompostiranje eno leto. Biološki pripravek lahko bistveno pospeši postopek kompostiranja vrtnih odpadkov in bioloških odpadkov iz vašega gospodinjstva. Je mešanica bakterijskih kultur, pomešanih z neobdelanimi encimi, emulgatorji in hranili, ki so posebej izdelani za kompostiranje organskih odpadkov (kod so – sekanci, lubje, žagovina, trava, listje, sadje, zelenjavo, cvetje, organski odpadki iz gospodinjstev, itd). Izdelek deluje v dveh fazah: zagon in pospešeno znatno skrajšanje celotnega procesa kompostiranja. Pri uporabi aktivatorja , je maksimiranje vrednosti kompostnega gnojila. Rezultat je pospeši kompostiranje in po približno 60 dneh po prvi uporabi izdelka je kompost optimalno pripravljen.

Potrebno količino bakterij suho zmes vlijemo v toplo vodo v razmerju vrečka : 10 litrov vode, premešamo in pustimo 45min. aktivirana. Biološki pripravek kompost enakomerno razlijemo v pripravljeni kompost po vsej površini.

Doziramo kompost dvakrat na mesec (če lahko) naprej enkrat mesečno
Naj bo kompost vlažen
Skladiščenje: na suhem, temperatura 5-25 ° C
Kompostiranje 3-5 m3 1 vrečka 100 g. Naj bo kompost vlažen.

Garancija: 12 mesecev po odprtju.