Za kompostnike

Naravni bakterijski pripravek za kompost pospešuje zorenje vrtnega komposta ohranja vse svoje hranilne snovi in ​​gnojilno vrednosti.

+ Ohranja hranilno vrednost komposta
+ Primerna za obdelavo vseh vrst kompostov in domačih organskih odpadkov
+ Kompost je brez vonja
+ Visoko kakovostni kompost = brez kemičnih gnojil
+ Proti mrčesu
+ Pospeši zorenje komposta do treh mesecev

Podroben opis:
Popolnoma je naraven in okolju prijazen bio-aktivni proizvod namenjen pospeševanju kompostiranja. Običajno traja kompostiranje eno leto. Biološki pripravek lahko bistveno pospeši postopek kompostiranja vrtnih odpadkov in bioloških odpadkov iz vašega gospodinjstva. Je mešanica bakterijskih kultur, pomešanih z neobdelanimi encimi, emulgatorji in hranili, ki so posebej izdelani za kompostiranje organskih odpadkov (kod so – sekanci, lubje, žagovina, trava, listje, sadje, zelenjavo, cvetje, organski odpadki iz gospodinjstev, itd). Izdelek deluje v dveh fazah: zagon in pospešeno znatno skrajšanje celotnega procesa kompostiranja. Pri uporabi aktivatorja , je maksimiranje vrednosti kompostnega gnojila. Rezultat je pospeši kompostiranje in po približno 60 dneh po prvi uporabi izdelka je kompost optimalno pripravljen.

Potrebno količino bakterij suho zmes vlijemo v toplo vodo v razmerju vrečka : 10 litrov vode, premešamo in pustimo 45min. aktivirana. Biološki pripravek kompost enakomerno razlijemo v pripravljeni kompost po vsej površini.

Doziramo kompost dvakrat na mesec (če lahko) naprej enkrat mesečno
Naj bo kompost vlažen
Skladiščenje: na suhem, temperatura 5-25 ° C
Kompostiranje 3-5 m3 1 vrečka 100 g. Naj bo kompost vlažen.

Garancija: 12 mesecev po odprtju.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.